lördag 26 mars 2011

Helt slut.....i både knopp och kropp!


Så där då var 75 minuter spinning avklarad....för de var just så det kändes i dag..Borde väl inte erkänna det här på bloggen, men i dag var det en ända lång transportsträcka från början till slut.

Började med att jag hastigt och lustigt fick infallet att åka och storhandla innan passet. Blev lite stressigt och kom ner till gymmet 10 minuter innan starten......!Fullt med andra instruktörer i omklädningsrummet(vilket naturligtvis är super-trevligt), men det störde min uppladdning lite då vi pratade och minuterna tickade på.....! Tillslut satt jag ändå på instruktörscykeln och kunde dra igång passet. Jag kände mig av någon konstig anledning som världens mest sämsta instruktör då jag inte kände att jag fick kontakt med kunderna och det var mest bara rörigt! Tror egentligen att jag gjorde ett bra instruktörsjobb så jag vet inte var min tillfälliga svacka i självförtroende kom i från.....?

Nu efter att ha blivit serverad en underbart god lunch bestående av köttfärssås och spaghetti, gott bröd och sallad samt en stor latte så börjar det kännas bättre i min trötta kropp och energin börjar återvända.

I morgon väntar en ny möjlighet i spinningsalen då jag hoppas jag är mig själv igen på instruktörscykeln!

3 kommentarer:

 1. Kristoffer26 mars, 2011

  Jag är helt säker på att du gjorde en bra insats på cykeln! Keep it up!

  SvaraRadera
 2. Det var säkert ett jättebra pass som vanligt! Jag kommer och spinnar lite idag och ser hur kroppen tycker om det :) Jag känner mig i alla fall pigg och har kollat med BM att det är ok att träna innan efterkontrollen.

  SvaraRadera
 3. Du gjorde säkert ett super pass som vanligt!
  Kram

  SvaraRadera