torsdag 24 mars 2011

Shit, vad tungt det var i dag.......


Mina ben....min rumpa....aj aj aj!

Dagens lunchspinning var ett pass som blev jobbigare och värre än jag kunde ana....!
Jag visste om att mina ben var trötta sedan gårdagens benpass, men så här?
Med soligt och härligt väder ute så var det några färre kunder än förra veckan, men ändå ett riktigt tufft gäng som bara längtade efter att få ta ut sig till max.

Jag öppnade klassen hårt med backar och tempo och till en början kändes det som att kroppen samarbetade, men efter de första 10 minuterna kände jag att det här skulle bli ett av dom jobbigare passen(för mig)någonsin! Jag hade helt enkelt en något sämre dagsform i dag än vad jag brukar ha, men det kändes riktigt bra att ta sig igenom passet med flaggan i topp och nöjda kunder(hoppas jag)!? Ytterliggare än sak som har med min graviditet att göra är just att dagsformen kan svänga lite mer än annars....

Nu så här någon timme efter passet, med en massa lunch i magen, stor kaffe och lite jobb framför datorn så känns det riktig bra i kroppen och träningsglädjen är uppenbar! Dessutom stor sol ute! Underbart!

3 kommentarer:

 1. Visst är det galet hur det kan svänga, och som sagt det jobbigaste är att man inte vet förrän man är på plats och då är det ju lite sent =)

  SvaraRadera
 2. Blev tipsad av en läsare om din blogg igår och blev glatt överraskad när jag såg att du även var gravid. Är själv i vecka 16 nu och känner att jag behöver lite inspiration av bloggar :) Skönt att veta att det inte bara är jag som har dagar då formen inte är riktigt som den ska.

  SvaraRadera
 3. Eftersom jag inte tyckte det kändes helt hundra (inte skadligt, men liksom lite obekvämt) att spinna när jag var gravid vågade jag aldrig köra sådär riktigt hårt. Så även om det nu berodde på artt benen var trötta kan du känna dig lite glad över att du faktiskt KAN ta ut dig ;)

  Fin mage också! Fast det har jag nog redan sagt, men man kan ju säga det många gånger :) Att jag saknar min lite har jag nog också sagt :)

  SvaraRadera