tisdag 18 maj 2010

Dagens....


Min planering i dag är att komma ut på ett lite längre, lugnt pass på ca 12.5 km. Syftet är att hålla igång benen, men inte trötta ut dom. Göteborgsvarvet närmar sig och det gäller att vara smart! Jag hoppas att det går bra med övriga kroppen med som i nuläget känns stel och stram lite här och där. Massage står på schemat i kväll också. Undrar just hur vädret blir på lördag i Göteborg. Hörde precis rykten om att det ska dra ner isvindar lagom till helgen......VILL INTE HA!!! Jag vill ha varmt när jag springer gärna riktigt varma grader och ingen blåst. Tror ni att jag får min önskan uppfylld?

4 kommentarer:

 1. 16 grader och sol enligt senaste prognosen jag såg... Så vi väljer att lita på den, för just det vädret är nog så nära PERFEKT det kan bli! Lycka till med passet!

  SvaraRadera
 2. Riktigt bra tider du gjort!

  Ska tävla i halvmara för första gången i år. Det blir Stockholms halvmara eftersom jag missade anmälningen till Göteborgsvarvet.

  SvaraRadera
 3. Så olika det kan vara, jag alstrar så mycket värme när jag springer så jag trivs inte när det är varmt. Men det är ju skönt att foten håller.

  SvaraRadera
 4. Lycka till på lördag och hoppas att isvindarna blåser förbi någon annanstans!

  SvaraRadera