onsdag 19 maj 2010

Funderingar....


Många funderingar nu inför Göteborgsvarvet på lördag. Hur känns kroppen? Är jag återhämtad från förkylningen? Ryggen, hur känns den? Foten, kommer den att hålla? Bilresan på 3 timmar....hur stel kommer jag bli i kroppen? Jag får väl konstatera at jag i år inte kommer till start med världens bästa förutsättningar. Hösten var helt förstörd pga en knäskada och löpning kom jag i gång med igen under julhelgen. Därefter har jag kunnat köra på rätt hårt, men jag har tyvärr haft lite småskavanker till och från under våren som jag misstänker beror på min ländrygg. Ok, nu till dagens planering. Jag kör inte mitt spinningpass i kväll utan vilar benen. Från början hade jag tänkt ge mig ut på en lättare jogg på ca 8 km, men tror att jag tar en helvila från löpning i dag då jag känner mig lite sliten. Jag blir knappast snabbare eller starkare dagarna innan tävlingen utan det gäller att hitta någon typ av form någonstans. Jag får hålla tillbaka mig själv i dag då det är helt underbart löp-väder ute. På lunchen i dag stänger jag in mig på gymmet och kör lite lättare styrka, stretchar och några yoga-övningar! Styrketräningen denna vecka innan varvet blir såklart också lite lättare för att inte dra på mig onödig träningsverk som hindrar löpningen. Funderar just nu på att köra Lidingöloppet i höst också, riktigt sugen på 30 km.....tål att tänkas på!

2 kommentarer:

  1. Det kommer säkert gå jättebra! Kanske ska du sänka kraven lite? Men kroppen är ju ändå en annan när det väl är tävling så jag tror som sagt det kommer gå bra! :)

    Lidingö är det roligaste loppet så det tycker jag absolut du ska köra!

    SvaraRadera
  2. Andréa: Jag kommer att springa och njuta av folkfesten och trängseln...:)Man är ju aldrig ensam runt banan i varje fall!

    SvaraRadera