måndag 31 maj 2010

Dagens....


Styrketräningen i dag tidigt i morse kändes rikigt bra. Eftersom jag "bara" kör styrka 4 gånger i veckan just nu så försöker jag köra så effektivt jag kan. 45 minuter tog morgonens pass och jag supersetade rygg och triceps, dessutom 2 övningar för axlarna. Jag gillar verkligen de här tidiga mornarna i gymmet, men jag måste erkänna att en morgonlöpning lätt slår vikterna i gymmet! Jag hann ut på en 10 km löpning på min lunch i dag också! Var väl inte det bästa passet jag gjort precis, men det kändes rätt lagom då benen var slitna efter gårdagen. Lång stretch efteråt för att försöka få bort lite stelhet och stramhet. Jag ska försöka hinna med lite yoga ikväll också då jag lovat mig själv att jag måste bli bättre på det! Varför är det så svårt att ta sig tid till något som skulle göra kroppen så glad!

2 kommentarer:

  1. BARA fyra gånger i veckan... jag styrketränade sist förra sommaren :) I maskiner då. Funktionell styrka tränar jag lite oftare, men alldeles för sällan. Det är ju så mycket roligare att springa. Men jag VEEEET, jag borde!

    SvaraRadera
  2. Det finns så många borden och saker som är nyttigt för kroppen, som dessutom känns skönt efteråt, ändå så blir det inte gjort....

    SvaraRadera