söndag 23 maj 2010

Lite mera bilder från Varvet.....
Här kommer lite flera bilder från helgen. Längst ner är jag en timme innan start, laddad bakom mina solglasögon.Bilden i mitten, ca 30 minuter innan start, glad och linementet som jag smort mina lår med har börjat verka i värmen. Man kan säga att det brände som eld på baksida lår, men det var nog det som räddade mig. Av smärtan i baksida lår kändes nästan ingenting. Bilden högst upp är min inte så trevliga blåsa som jag drog på mig vid 7 km ungefär. Är det någon som vet hur jag bäst ska ta hand om den rätt stora blodblåsan jag har på hälen. Ska jag ta hål på den? Som läget är nu kan jag inte ha skor på mig.....Just det innan jag glömmer, tack för alla fina kommentarer jag fått angående mitt Göteborgsvarv, tack!

3 kommentarer:

 1. Inte ta hål på blåsan. En stor Compeed med sporttejp över så att den sitter. Sen får Compeeden sitta tills blåsan är borta. Både skyddar blåsan och avlastar så att man (oftast) kan ha vanliga skor och träna.

  SvaraRadera
 2. Grattis till ett lyckat lopp och en fin-fin placering. Topp 100 är respekt!!!
  Hoppas blåsan läker fort.

  SvaraRadera
 3. Tråden genom blåsan!
  Ta en bomullstråd och trä den på en nål. TRä nålen genom blåsan och låt vätskan sippra ut. Låt tråden sitta kvar i 2-3 dagar så att all ny vätska kan komma ut ifrån blåsan. Du läker mycket snabbare och kan börja springa igen efter bara några dar. Lycka till!

  /Marcus

  SvaraRadera