måndag 17 maj 2010

Tack kära små fötter!


Hur gick då min löpning? Faktiskt helt ok!
Inga snabba tider att skryta med direkt, men med tanke på att jag precis återhämtat mig från en förkylning samt har lite strul med ena foten så var det godkänt!
Distans: 10 km
Tid: 46.00 min
Underlag: terrängspår, ganska lite kuperat
Medelpuls:141
Maxpuls under passet:151
Kände mig lite stel och hade inget flyt i löpningen alls. Tänk vad snabbt det går att tappa känslan i steget! Tog det säkra före det osäkra i dag och sprang i mina 2150 istället för Ds Trainer....otroligt vilken skillnad i sko! I Ds-trainern svävar jag fram medans jag i 2150:n känner mig som en elefant!
Nu börjar jag verkligen längta till lördag då jag förhoppningsvis kan ställa mig på startlinjen i Göteborgsvarvet och känna mig hel, frisk och pigg! Jag ger kroppen allt vad den behöver nu: Lätt löpträning, mycket mat(som alltid), vila, ordentligt med sömn och dessutom ska jag försöka vicka bort mina spinningklasser denna vecka då spinning gör mina ben tunga och stumma. På själva tävlingsdagen sitter jag i bil tre timmar vilket inte är optimalt för en stel kropp som min.....men så är det och bara att gilla läget! Jag ska köpa ett par energi-gel att ha i handen när jag springer ifall jag skulle få akut behov av energi. Förra året när jag sprang så drack jag inte vid en endaste station förutom när det var 5 km kvar!!!! Det fungerar för mig och jag laddar framförallt på med vätska dagen innan, inte så mycket samma dag för då blir det till att springa på toa hela tiden. Någon mer som ska springa på lördag?

3 kommentarer:

 1. Allt är relativt. 46 min på 10 kilometer - det tycker jag är jättesnabbt! Jag springer inte så fort, ens i DS trainers... Stort lycka till i Göteborg!

  SvaraRadera
 2. Roligt att du hittade min blogg, nu hittade jag ju din på samma gång! ;)
  Spännande med Göteborgsvarvet, ska inte själv springa men det ska bli spännande att se hur det kommer gå för många av mina bloggvänner.
  Ska du satsa på en tid under 1:28?

  SvaraRadera
 3. anneliten: Jag ska göra mitt bästa!
  Daniel: Får se hur formen är, men målet från början var att gå under 1:28. Jag ska göra mitt bästa i varje fall!

  SvaraRadera