fredag 28 maj 2010

Tidig morgon i gymmet


Började dagen med styrka i gymmet och sedan hade jag min fredagsklass spinning 30minuterkl 07.20. Jag gillar inte riktigt de här korta passen då jag preis hinner komma i gång och ösa på så är det slut! Men jag kör högintensivt från start så rätt bra träningseffekt har det i varje fall. Det var mycket folk i dag och ett riktigt bra pass! Jag blandade tuffa backar med intervaller! Grymt skön start på morgonen. Jag älskar morgonträning! Hem på snabba cykeln, dusch, frukost och sedan jobb och plugg! Jag ska försöka hinna med en kortare löpning på lunchen i dag för att som alltid "rensa" benen från lite slagg som jag får av spinningen!

6 kommentarer:

 1. Ja det är verkligen nåt visst med morgonträning! Men håller med, på 30min hinner man ju ingenting!! Jag som lägger väldigt stor vikt vid upp- och nedvarvnng vid mina pass skulle väl få max 10min kvalitativt jobb då.. :)

  SvaraRadera
 2. Håller med, 30 minuter är för kort! Man hinner liksom inte komma igång. Skönt med lunchlöpning, det ska jag också roa mig med!

  SvaraRadera
 3. Du tränar för fullt efter Göteborgsvarvet ser jag. Vad är nästa mål nu då? Själv siktar jag på Lidingöloppet.

  SvaraRadera
 4. Andréa: Stämmer, upp och nedvarvning är jätteviktigt.
  Anna: Lycka till i spåret på lunchen!
  Anders: Närmaste målet är stockholm halvmarathon, men även Lidingöloppet!

  SvaraRadera
 5. Tack! Riktigt nöjd med den tiden faktiskt.

  Såg att du startade i 1A. Vad krävs det för tid för att springa där? Räcker 1.29.50 tro? Startade i 1B och det var riktigt riktigt trångt där.

  Ha de gott.

  Alexander.

  SvaraRadera
 6. Alexander: Borde räcka med en tid på 1.30 för att du ska få starta i 1 a.

  SvaraRadera