torsdag 4 november 2010

Adrenalinkick!


Hade en hel del att fixa innan dagens lunchspinning och var lite småstressad när jag så kom ner till gymmet för att börja ladda inför spinningen. Eftersom det var en extrainsatt klass så tänkte jag att det inte blir så värst många i dag....så fel jag hade!

Nästan full klass...! Jag måste erkänna att visst är det roligare ju fler kunder som är med på passet, vilken energi och vilken träningsglädje! Jag fick en "kick" bara av att komma in i salen! Passet blev svettigt, backigt, många korta intervaller och backar igen...i 45 minuter. Därefter var det rätt skönt att stretcha och bara försöka komma ner i varv igen.

Detta var en lunchklass när den känns som bäst....djäklar vad skoj det var i dag! Dessutom känns kroppen fortfarande riktigt pigg och stark-kan nog vara så att avhållsamheten från löpningen bara gör gott! Har som jag nämnt i ett tidigare inlägg dragit ner antalet löppass i veckan till förmån för mer spinning och styrka! Just nu känns det riktigt kanon-bra!

2 kommentarer:

  1. Bra jobbat Jenny! Jag tror jag skall satsa lite på spinning under lördagsförmiddagarna under vintern. Det har inte blivit av det senaste. Helt klart en trevlig träningsform :).

    SvaraRadera
  2. John: Kör på med spinning-du blir snabbare i spåret garanterat!

    SvaraRadera