måndag 8 november 2010

Skönt och totalt slut


Spinningen ikväll var inte att leka med. Ett jobbigt backigt pass med några raksträckor hade väl varit helt ok om det inte varit för att ventilationen hade lagt av.

Fönsterrutorna och speglarna i salen var helt totalt täckta av imma och trots öppen dörr och fläkt så var syremängden i luften nästan lika med noll dessutom helt fullt i salen gjorde inte saken bättre(självklart är det kul att ha helt fullt, men syret försvann ruggigt fort). Jag kände från första minuten att detta skulle bli riktigt fruktansvärt jobbigt. Det blev det och jag misstänker att vi alla som var där var ganska tackasamma när kvällens spinningpass var över efter 55 minuter "höghöjdsträning".

Jag har ca 7 minuter cykelväg hem, uppför hela vägen...behöver jag säga att det var trötta ben som tog mig hem.

Nu efter en välbehövlig dusch, kvällsmat och en hel del vatten så börjar jag sakta men säkert återhämta mig. Lite vila i soffan och kanske lite massage på benen och så en härlig nattsömn så är jag "fit for fight" i morgon igen.

1 kommentar:

  1. Ät kolhydrater så du orkar träna och ät därefter proteiner så du kan bygga upp muskulaturen som du helt tycks sakna, det ser inte friskt ut att vara så smal som du!

    SvaraRadera