tisdag 30 november 2010

Att vara stark


Vad passar bättre nu i detta snöiga land än en sommarbild från vår semester på Mallorca i sommras.

Jag känner mig riktigt stark just nu. Styrketräningen går för att uttrycka mig lite illa"skitbra". Jag kör strikt och med fokus på utförande. Vissa veckor kör jag tungt för att andra veckor köre lite lättare. Just nu är jag inne i en period med lite lättare vikter och fler reps. Det är så djäkla kul när man verkligen känner att allt slit i gymmet ger resultat.

Flera av er har frågar mig angående löpningen. Jag tar det en gång till då:

Eftersom jag instruerar så pass många spinningpass nu så känner jag att löpningen inte blir av rätt kvalité om jag skulle försöka pressa in löppassen också i ett redan späckat schema så därav lite mindre skriverier om löpning.

MEN, håll ut för efter jul kommer jag köra normalt antal spinningpass igen och löpningen kommer självklart bli en stor del av min träningsvardag igen. För att jag inte ska tappa all löpkänsla så lägger jag in ett löppass med kvalité på söndagar(nu när jag inte har spinning på söndagar längre). Långpass i ett lugnt skönt tempo är tanken så jag jobbar med uthålligheten. Jag känner så klart att jag längtar efter löpningen, men jag tror det här är en perfekt period att köra "alternativ" träning och dessutom kommer jag vara otroligt motiverad till löpningen sedan.

I morgonbitti är det tidig morgonspinning som gäller så i kväll ska jag försöka komma i säng lite tidigare än vanligt för att ladda batterierna!

4 kommentarer:

 1. Härligt att du känner resultaten av styrketräningen....då utmanar du på rätt sätt! :)

  SvaraRadera
 2. Helt rätt Jenny! Jobba på, du är grym! :)

  SvaraRadera
 3. Jag har ju en PT för löpningen - men dig skulle jag villa "låna" som PT i gymmet! Det vore grymt.

  SvaraRadera
 4. Daniel: Du kör ju på rätt bra med styrkan du med!
  John: Tackar!
  Anneliten: Vore ju superskoj!

  SvaraRadera