tisdag 2 november 2010

Träningsglädje till max


Dagens lunchspinning på 45 minuter var precis så där djäklig och utmanande för benen som jag vill att den ska vara. Det var kul i dag för vi var hela 13 personer(mycket för att vara lunchklass och allt är ju relativt!).

Dagens bana blev riktigt kuperad och pulsen stack iväg redan från start. Kändes bra i kroppen hela vägen och jag kunde pressa mig rejält och jag misstänker att kunderna gjorde detsamma!
Jag vet inte om det är ett bra eller dåligt tecken, men alla verkade vara rätt glada när vi passerade mållinjen efter 45 jobbiga minuter. Jag tar det som en komplimang och syftet med passet är ju faktiskt att man ska ta i, utmana sig själv och verkligen "våga plåga" dvs flytta fram sin egna högt personliga gräns samt köra efter egna förmågan.

Det är det som gör spinning till en sådan suverän träningsform där alla kan vara med och känna gruppkänslan, samtidigt som man kör individuellt efter sin dagsform!

Så min uppmaning till alla som inte testat spinning-gör det! Ett verkligt bra komplement till löpträning nu under vintermånaderna!

4 kommentarer:

 1. Har du några bra stretchövningar för löpare?

  (Inspirerande blogg)

  //Marcus i Norrköping

  SvaraRadera
 2. Marcus: Jag ska fundera ut några riktigt bra övningar och visa i bloggen.

  SvaraRadera
 3. Håller helt med! Och har man inte tillgång till ledarledd spinning går det lika bra med selle..jag menar egna cykelintervaller. :-)

  SvaraRadera
 4. Jag håller med om att spinning är riktigt bra och rolig träning. Och visst är det ett plus att man får grupp gemenskapen på köpet!

  SvaraRadera