fredag 19 november 2010

Längtan.....


Jag längtar efter att få snöra på mig min älsklingsdojor igen.....

Visserligen har det kommit lite vitt på marken, men jag drömmer mig ändå bort till varmare breddgrader....med ljuva stränder, ständigt blå himmel och strålande sol.

I mars blir det verklighet.

Jag längtar redan.

Litet sidospår....men nu tillbaka till verkligheten och morgonens härliga träning på gymmet. Styrketräningen bestod av rygg och triceps samt några set med dips och chins. Därefter 30 minuter intensiv spinning. Finns de som tycker att 30 minuter knappt är värt att räkna som träning.....FEL...säger jag. Det går att göra de där 30 minuterna hur effektiva och utmanande som helst! Tro mig!

Dessutom är det faktiskt inte längst som gäller utan effektiviteten och intensiteten som är avgörande för resultatet.

Bra känsla under passet och den där lilla "energiboosten" man får av morgonträningen är helt klart värd att hoppa ur sängen lite tidigare på morgonen.

3 kommentarer:

 1. Gillar din inställning skarpt! Absolut att kort kan vara riktigt bra!

  SvaraRadera
 2. Alltså de är ju så galet snygga de där skorna. Känns nästan synd att ha ett par så gott som oanvända ds trainers på skohyllan då jag tycker det känns dumt att köpa ett par till då...

  Och vad kul med sollöpning i mars att se fram emot. Jag är också sugen att åka på ngn löparresa då jag aldrig testat det; är det ngn sådan du ska på?

  SvaraRadera
 3. Sofie: Bara semester.......ingen löpresa. Men visst någon gång skulle jag absolut kunna tänka mig att åka på en löpresa med en massa likasinnade "tokar" :)

  SvaraRadera