måndag 29 november 2010

Intensiva minuter på spinningcykeln


Kvällens spinning blev en rätt svettig och uthållighetskrävande upplevelse! Grymma deltagare som vanligt på måndagkvällarna, känns som att folk är lite extra "taggade" just på måndagar tycker jag.

Upplägget var som sagt fokus på uthållighet med enbart långa sträckor som avlöste varandra. Backar blandades upp med raksträckor med några få intervaller. Kändes riktigt bra med ett lite annorlunda upplägg i dag då jag annars lätt fastnar i "intervall-träsket"(inte för att det är fel, men det skadar inte att variera passen). Just detta jobbar jag mycket med nu då jag instruerar så pass många pass i veckan så är variationen A och O för att jag ska kunna hålla uppe både min och mina kunders motivation på topp!

Tidigare i dag så slängde jag ihop ett underbart gott bröd(valnöts-och aprikosbröd)som har avnjutits nu till kvällsmaten.....som för övrigt smakade ljuvligt!

2 kommentarer:

  1. Hur går det med löpningen Jenny!?! Det har blivit lite "Spinna mera" av det hela :)

    SvaraRadera
  2. John: Om du följt med lite så har jag skrivit om att fram till jul ligger mycket fokus på spinningen då jag har tagit på mig att köra många klasser på gymmet jag jobbar. Därav får löpningen stå tillbaka lite...försöker dock få in löpningen till 1-2 pass per vecka just nu. Efter jul blir det mer fokus på löpningen igen!

    SvaraRadera