lördag 13 november 2010

Lördagslöpning i ösregn


Min "prinsessa" ville prova skorna....ska börjas i tid såklart!

äntligen var det dags för att få snöra på mitt nyaste inköp till "skomaffian", Ds-trainer såklart!

Nog för att jag tycker färgen är grym så är det helt klart den löparskon som fungerar allra bäst för mig. Veckan har varit fullspäckad med spinning så det var en ren befrielse att få sticka ut i frisk luft(visserligen ösregn)men det hade ingen betydelse i dag. Det var bara så underbart att få springa och känna hur jag fullkomligt flög fram. Så var det faktiskt i dag, lite tunga ben, men styrkan och viljan fanns där så jag bara öste på! Det var ingen idé att ens försöka sig på att springa i spåret så det blev bara asfalt i dag. Passet landade på ca 10 rätt snabba kilometrar.

Blöt på varenda centimeter av kroppen, men nöjd och riktigt glad över att ha fått lite spring i benen. Behöver jag tillägga att jag är hur nöjd som helst med skorna!?

4 kommentarer:

 1. Regn kan tvärtom vara riktigt skönt att springa i. Var har du fått tag i de nya ds:arna? Finns väl inte i sverige än?

  SvaraRadera
 2. Vad kul att du fått dina nya pjux och dessutom får till ett bra pass direkt! (Jag tycker du skall köpa ett par FiveFingers till din prinsessa så blir det rätt från början :)

  SvaraRadera
 3. Aah, ny färg på DS Trainers. Måste genast skaffa mig ett nytt par, så fort jag kan springa igen.

  SvaraRadera
 4. Vilken söt liten tjej! Troligen en ny löpare! Vet att de har bra friidrott i Linköping! Jag har varit där och tävlat - eller barnen har tävlat rättare sagt, i Campushallen!
  Jag kommer ju från Linköping...eller inte riktigt, Gistad är mer exakt!

  SvaraRadera