söndag 21 november 2010

Myslöpning med sällskap


Efter en lördag som bestod av alla möjliga olika aktiviteter, men ingen träning såklart då lördagar har blivit den perfekta dagen att vila på för mig. Så i dag blev det äntligen dags att snöra på sig löparskorna igen!

Jag har dragit ned på löpningen rejält just nu under en period fram till jul eftersom jag instruerar så pass många spinningpass. MEN så i dag var det dags att dessutom få sällskap av min kära man gjorde löpningen till en riktigt trevlig och mysig stund.....vet att det där låter fånigt, MEN faktum är att det är oerhört sällsynt att vi numera tränar ihop så det är guld värt när tillfället uppstår och det gäller att ta vara på varje sekund!

Hur som, så blev det en lugn runda(mannen fick bestämma tempot:)) på ca 12-13 km. Skön runda där benen fick lite genomblödning, men eftersom löpningen blir 1-2 pass per vecka just nu så tog det en liten stund innan jag fick till det där sköna löpsteget jag brukar ha och flytet i benen.

Löpning med mys är riktigt trevligt.....

4 kommentarer:

 1. Perfekt när man får sällskap av gubben i huset :)

  SvaraRadera
 2. Härligt att ha en resa att se fram emot. Vi behöver alla det. Inte nödvändigtvis en resa men NÅGOT. Jag längtar med till värmen och ska se till att komma dit. Snart!

  SvaraRadera
 3. Löpning med mys låter inte helt fel! Synd att maken drog ned tempot bara ;).

  SvaraRadera
 4. Karin: Eller hur!
  Ingmarie: Hoppas du också kommer till lite värme!
  John: Ha ha, alltid roliga kommentarer från dig:)

  SvaraRadera