tisdag 23 november 2010

Styrka, snöstorm och spinning

I morse var det inte direkt smidigt att cykla ner till gymmet. Drivor med snö och slask gjorde att jag fick cykla som en gammal dam...för att inte vurpa.

Nere på gymmet körde jag ett kort och intensivt styrkepass på 45 minuter, bröst och biceps. Inga sensationer, men kort och gott ett pass jag är nöjd med. Jag tycker att 40-45 minuter är precis perfekt för ett styrkepass, har lite svårt att förså de som är nere och kör styrka i flera timmar. Kan knappast vara speciellt effektivt?

Några timmars jobb framför datorn och sedan var det dags för lunchspinning. Som vanligt hade jag ett helt suveränt bra gäng på cyklarna. Helt otroligt vilken kick det är när man har de där kunderna som tar i, vågar pressa sig själva och som bara vill ha mer. Jag älskar de här lunchpassen-jag ger mycket av mig själv som instruktör, men jag får sådana här gånger så OTROLIGT mycket energi tillbaka!

Dagen träning är avklarad, men jag gissar på att dottern vill bli hämtad i pulka från dagis i dag så det är väl bara att ge sig ut i snöstormen sedan och "slita". Som tur är har vi inte så långt till dagis så det ska nog gå bra!

3 kommentarer:

 1. Jag förstår inte heller det där med att spendera flera timmar på gymet. Snabbt och effektivt är grejen när det gäller styrketräning tycker jag.

  SvaraRadera
 2. Vilken lyx för dottern att få åka pulka hem från dagis!

  SvaraRadera
 3. Det ultimata gympasset är faktiskt runt 45 minuter har jag hört. Efter det gör styrketräningen mer skada än nytta.

  Jag har lite svårt att förstå vad du menar med att "slita" för att få hem dottern på en pulka? Så mycket kan väl inte hon väga. Var glad att det inte är din man du måste hämta i pulkan :).

  SvaraRadera