tisdag 2 november 2010

Lite andra planer


I morgonbitti blir det till att köra ett tidigt styrkepass för benen. Brukar annars köra ben på torsdagar, men eftersom jag ska instruera en lunchspinning på torsdag så väljer jag att köra ben i morgon istället. Detta för att benen verkligen ska få en chans att återhämta sig och tillgodogöra sig träningen.

Nu gäller det att ladda redan i kväll så jag verkligen kan köra hårt! Många undrar hur jag orkar köra styrka så tidigt som 06.30 på morgonen. Mitt svar: Jag har under många år lagt större delen av min styrketräning på morgonen och har vant kroppen vid detta så för mig är det inga som helst problem att köra tungt och effektivt trots tidig morgon.

Självklart hjälper det väl lite att jag är rätt morgonpigg och har jag väl bestämt mig för att gå upp så gör jag det(oftast utan några problem). Dessutom laddar jag med extra energi innan jag går och lägger mig samt självklart tar jag en första liten mini-frukost innan jag åker till gymmet på morgonen för att sedan efter passet äta en riktig frukost! Detta fungerar för mig i varje fall!

2 kommentarer:

  1. Hoppas att du hade ett härligt pass :)! Morgonträning är livskvalite, tycker jag!

    SvaraRadera
  2. Ja helt klart måste du vara en morgonmänniska så himla glad som du är hela tiden! Du är helt klart en inspirationskälla som heter duga

    SvaraRadera