måndag 15 november 2010

Så där ja

Morgonen inleddes med ett styrkepass i gymmet där jag körde bröst och biceps-jag fick till riktigt bra kontakt och jag kände mig stark i varje övning! Totalt tre övningar för bröst och tre för biceps sedan var det dags att cykla hemåt i full fart! Måndagar innbär för mig en "turbo-styrka" på ca 40 minuter efetrsom jag måste hinna hem innan mannen far till jobbet och jag ska iväg med dottern till dagis!
Men med väl genomtänkt logostik så fungerar allt!

Måndagar innebär även att jag instruerar en spinning-klass som ikväll gjorde mig riktigt trött då jag körde en repris på gårdagens pass med rätt hög puls genom hela passet. Ett par lite längre backar med fokus på styrka och uthållighet hann vi med också. Tiden gick väldigt fort i dag och de där 55 minuterna kändes som 25!

Jag har fortfarande ett riktigt"flow" när det gäller spinningen och jag kan trycka på både med motstånd och jobba med hög puls. Känns riktigt bra!

Nu gäller det att ladda om för att jag ska kunna leverera bra och utmanade pass till mina kunder resten av veckan. Denna veckan lägger jag fokus på mer tempo och intensitet i passen med inslag av mer intervallträning igen. Ska klura ut något bra upplägg till lunch-klassen imorgon...

Nu är det faktiskt bara soffläge som återstår innan sängen. Godnatt!

3 kommentarer:

 1. Härligt med flow! Önskar dig en fortsatt bra vecka.

  SvaraRadera
 2. Jag är verkligen imponerad av hur många olika typer av pass/upplägg du hinner köra! För mig tar det flera dagar att få till ett och jag är glad att jag bara "behöver" göra nya var fjärde vecka (jag lägger upp terminen i olika block om fyra veckor) :) (Eller ja, själva upplägget kan jag ju göra på några minuter, men musikmixandet tar ju sjukt lång tid!)

  även imponerande hur du hinner med så mycket varje dag! Ett bevis på att planering is the shit! :)

  SvaraRadera
 3. Imponerande att du hinner med allt i din vardag Jenny! Det är nog precis som du säger. Man kan se familjen som en organisation med olika styrande organ och funktioner. Alla familjer har ju sin egna lilla kultur som drivs runt med ledningsmöten vid middagsbordet och ständig planering för att få en fungerande logistik. När barnen blir äldre blir det ständigt återkommande löneförhandlingar i utbyte mot mer ansvar etc. Men du verkar helt klart ha full koll på läget! :)

  SvaraRadera