fredag 5 november 2010

Äntligen!

Morgonens träning är avklarad och i dag kan jag ärligt erkänna att jag hellre legat kvar ett par minuter till i sängen(händer inte speciellt ofta) men så är jag instruktör och jag måste finnas på plats för att kunderna ska få sin träning.

Som vanligt så händer det något med mig så fort jag kommer innanför dörrarna på gymmet. Det är som att energin bara flödar och träningslusten kommer. Inledde med att köra några övningar för ryggen och triceps. Sedan var det dags för 30 minuter spinning. I dag blev det en del långa backar så minuterna bara försvann. Personligen tycker jag att 30 minuter är lite för kort även på morgonen, eftersom man knappt hinner komma i gång förrän det är slut! Jag blir lika snopen varje gång och undrar vart tiden tagit vägen!

Resten av dagen blir total återhämtning och vila förutom lite jobb och plugg samt härlig fredagsmys med min kära man och vår lilla prinsessa!

3 kommentarer:

 1. Tack för en inspirerande blogg! Vekligen!

  Det här med återhämtning är ju bra. Jag skrev tidigare för några dagar sedan och undrar fortfarande om du har några bra stretchövningar som du kan visa. Framsida lår och sätesmusklerna skulle jag behöva få lite bättre töjning i. Hoppas på några bra bilder!

  //Marcus i Norrköping

  SvaraRadera
 2. Håller med. 30 min är nästan inte lönt...men det är klart, allt är relativt och dina kunder är säkert jätteglada över de där minuterna!

  SvaraRadera
 3. Ja, det är väl både fördelen och nackdelen med att instruera, just att man måste gå dit även när man inte har lust. Hoppas ni får en mysig kväll!!

  SvaraRadera