måndag 15 november 2010

Tips på tights

Fick en fråga angående bra löpar-tights nu när det börjar bli lite kallare grader.

Personligen så kör jag oftast i vanliga tunna tigths så länge det går för att sedan dra på ett par riktigt tunna underställs-långkalsonger under tightsen när det blir kallare.

Ett annat tips är att skaffa ett par vindskyddande vintertights(Craft har bra sådana), MEN beroende på hur känslig man är för löpkänsla i ett plagg så måste man prova sig fram för att hitta rätt.

Sammanfattande tips är alltså:

Kör med tunna tights med ett par riktigt tunna och bra underställs-långkalsonger under.

Vid riktigt kyla och snö använd ett par vindskyddande tights.

Något annat mycket viktigt att tänka på är vad du har för underkläder. Bomull blir kallt och fuktigt så välj hellre underkäder i funktionsmaterial.

5 kommentarer:

 1. Godt tips! Jeg har ingen varm tights, men skjønner at jeg må gå til innkjøp av en. I fjord da jeg løp var tightsen min helt rimet.

  SvaraRadera
 2. Just underkläder är inte det lättaste att få tag på. Utbudet är helt klart begränsat. Brukar ofta springa i microfiber men de transporterar inte bort fukten något vidare heller. Kanske går att beställa från nätet någonstans...

  SvaraRadera
 3. Bra tips! Jag kör nästan uteslutande funktionskläder när jag tränar (speciellt gällande löpning) men funderar på vinterkläder nu när temperaturen sjunker...

  //Johan

  SvaraRadera
 4. Kolla in vår hemsida eller blogg (I bloggen kan du se alla erbjudande), prisgaranti på hälsokost & Sport Nutrition! Beställ idag, skickas imorgon!

  Mvh
  Nutrixpress.se
  Nutrixpress.blogg.se

  SvaraRadera
 5. Tunna tights kommer man långt med, det är sällan jag fryser om benen. Ett tips är att dra över ett par "vanliga" kortbyxor för att inte frysa om nederdelen.

  /Johan

  SvaraRadera