söndag 14 november 2010

Grym spinning


Full av förväntan innan spinningen i dag!

I dag var det ingen vanlig söndag. Vanligtvis brukar söndagar betyda långpass för mig, men i dag instruerade jag en spinningklass så löpningen fick stå tillbaka.

Jag var tok-laddad och hoppas och tror att jag levererade en riktigt tuff och utmanande klass. I vilket fall så var det tufft för mig!

Efter en kort analys av träningspasset i datorn så kan jag nöjt konstatera att jag snittade en puls på 146 och låg under hela 45 minuter(dvs 81% av passet) i den pulszoon för mig som klassas som hård träning! Jag är verkligen nöjd med min pulsklocka från Polar RS 800 CX där jag efter varje träningpass för över all info till datorn via en USB-port och får snygga grafer och diagram samt all annan intressant information angående puls! En riktigt skoj leksak!

Nu blir det till att njuta av resten av söndagen, äta en god kvällsmat, inta soffläge kanske med en film samt bara vila och återhämta sig inför veckan som kommer!

7 kommentarer:

 1. Mycket spinning för dig denna veckan! Antar att det blir mer löpning nästa då. :) Har du en GPS till klockan också?

  SvaraRadera
 2. Madde: Blir som sagt en hel del spinning. Blir ju lätt så när man jobbar som instruktör och vill ställa upp för sina kollegor:) Känns riktigt bra att ta det lugnt med löpningen ett tag och dessutom är ju spinning så himla kul! Dessvärre har jag inte GPS till klockan men funderar på att skaffa en...

  SvaraRadera
 3. Det virker som en kjempebra treningsøkt! :-) Så bra at du er bevisst over treningen din, puls. Det har mye å si at man trener riktig hvis man vil oppnå resultater! Håper du hadde en kjempe god økt!

  SvaraRadera
 4. Marthe: Kul att du hittat hit samt att jag på det sättet kikade in hos dig! Kul!

  SvaraRadera
 5. Visst är det trevligt med en rolig pulsklocka!?! Det blir som en etikett på att man gjort ett bra jobb när man för in alla trevliga siffror i datorn :)

  SvaraRadera
 6. John: Absolut är det så!

  SvaraRadera
 7. Jag har en Garmin med både puls och GPS i sig. GPS:en är inte 100% i skogen men det funkar ändå bra tycker jag. Men det roliga är dels pulsen men att kunna se sin väg plottad på en karta är nästan ännu roligare. :)

  SvaraRadera