torsdag 11 november 2010

Spinning-rusJag tänkte sammanfatta dagens lunchspinning med följande ord: puls, svett, adrenalin, glöd, energi och total utmattning.

Jag har kört väldigt mycket backträning på de senaste spinningpassen så nu(tack vare Johan som lämnade en härlig kommentar)var det dags att bryta trenden och hitta tillbaka till mitt rätta jag som faktiskt är just intervaller. Jag fullkomligt älskar intervaller just för att de går att variera i oändlighet och för att resultaten kommer blixtsnabbt samt att det är bra mycket roligare att instruera ett pass där jag får utmana och pressa kunderna till max! Pulstopparna var stundtals ruggigt höga under passet och mixen av intervaller kändes bra så de där 45 minuterna gick som vanligt alldeles för fort!

Ett gäng av kunderna satt allra längst fram och det ger mig så otroligt mycket att få känna deras energi och vilja till att köra hårt. Dessutom blev jag riktigt glad inombords när en av kunderna sa "du är verkligen så bra, den bästa".

Jag vet att det är lite osvenskt(jante-lagen) att ta åt sig och bli stolt, MEN jag trotsar det och resten av dagen kommer jag gå med extra stolt hållning och vara riktigt nöjd med mig själv-för jag är bra!

9 kommentarer:

 1. Super-bra Jenny, våga ta åt dig och njut! Vi måste bli bättre på att våga tycka att vi är bra och strunta i vad andra kanske tycker. Gillar verkligen din blogg! Grym inspiration du ger!

  SvaraRadera
 2. Härligt att du körde lite intervaller igen. Kul att man kan påverka lite men glöm inte den gyllene regeln, att variation är bäst!

  //Johan

  SvaraRadera
 3. Klart du ska ta åt dig!

  SvaraRadera
 4. Jennie Ivenborg11 november, 2010

  Du är super bra!!
  Säg det till dig själv varje dag.

  //
  Jennie

  SvaraRadera
 5. Härligt!! Den där känslan är oslagbar!

  Vad kör du för typ av intervaller? Hur långa? och hur lång vila kontra jobb? Olika syften? Intressant att höra om andras tankar om upplägg! :)

  SvaraRadera
 6. Helena: Tack snälla!
  Johan: Absolut.
  Karin: Jag gör det :)
  Jennie: Tack snälla! Det var riktigt länge sedan vi hördes....är väl dags att barnen får leka ihop snart!? Kan du inte komma och "gästspela" på något spinningpass snart?
  Andréa: Jag ska se om jag kan knåpa ihop ett inlägg om mina upplägg på passen så småningom, ok!?

  SvaraRadera
 7. Du ÄR grym! Så fortsätt därför att sträck på ryggen och känn dig superstolt! I morgon förmiddag blir det spinning för min del igen (jag har ju beslutat mig för att införa den rutin fram till våren). Jag blir peppad och sugen av att läsa om dina spinningpass. Skall köra järnet i morgon!

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 8. John: Kul att jag inspirerat dig till spinning! Kör hårt och pressa upp pulsen....heja! :)

  SvaraRadera