tisdag 25 januari 2011

Hög stämning


Vilket drag och vilken energi på gårdagens spinningklass! Svettigt, jobbigt och förbaskat skojigt! Ja, allt på samma gång! Jag älskar att instruera!

Måste erkänna att dagens morgonspinning blev lite extra tufft för benen i dag. Passet från igår satt fortfarande kvar i musklerna så det blev till att försöka frigöra all tänkbra kraft och energi som fanns tillgänglig. Lyckades rätt bra med det och lyckades övertala mig själv till att köra riktigt hårt......underbar känsla av total trötthet i benen efter passet. Dessutom hann jag med att köra ett snabbt axelpass med fyra övningar med mest fokus på pressövningar. Kan inte säga annat än att jag fick en bra start i dag.

Favoritfrukosten just nu är keso blandat med kesella, bär, pumpafrön, gojibör, valnötter, skivad banan och kanel. Till kesoröran blev det två stora äggsmörgåsar med mitt goda hembakade dinkelbröd......och kaffe såklart! Frukosten smakade extra bra i dag! Som alltid efter morgonträning.

Nu måste jag ta tag i allt jobb som släpar efter att ha varit hemma några dagar med sjuk dotter.....

8 kommentarer:

  1. Shit! Kan inte du komma hem till mig och fixa min frukost i fortsättningen :)

    SvaraRadera
  2. Jag börjar faktiskt sakna mitt instruerande nu. Det är fascinerande att det kan vara så givande att vara till för andra!

    SvaraRadera
  3. Om du åker till John och fixar frukost kan du väl sväga förbi här med?? :)
    Jag tänkte på en sak...du har inte dina inlägg sorterat i olika kategorier va? Alltså, det vore ganska kul att ha alla dina mattips/recept så att det lätt gick att hitta, för då skulle nog till och med jag kunna ge mig på att baka bröd! Kram

    SvaraRadera
  4. Hejsan!
    En liten fråga, varför blandar du i kesella i keson? Är inte näringsinnehållet ungeför detsamma?
    Kanon när du ger kosttips! Fortsätt gärna med det!

    SvaraRadera
  5. Haha, vi skrev nästan samma inlägg idag! Jag är också inne i ett grymt spinningflow just nu, det är bara så fantastiskt härligt att få dela med sig av sin träningsglädje och få så mycket energi tillbaka! Grymt!

    SvaraRadera
  6. John: Lite långt kanske:)
    Andréa: Man ger av sig själv och det är underbart, men det är också viktig att få gensvar från kunderna och oftast får jag det och det är så härligt!
    Karin: Bra idé med kategorier, har inte tänkt tanken förut!
    Nina: Bara för att det är så djäkla gott med just hälften keso och hälften kesella!
    Anna: Ha ha, härligt!

    SvaraRadera
  7. Det var ett riktigt kul pass jag fick vara med på igår. Svettigt och bra tempo!! Tackar för det, benen lite möra idag.. Ha det så gott! Kram Sara

    SvaraRadera
  8. Ok är lite avis då får jag säga, för jag har riktiga problem med kesellan...
    Men det tar ca 2 veckor för smaklökarna att vänja sig har jag hört ; )

    SvaraRadera