tisdag 19 april 2011

Bästa tiden att träna!Morgonträningen för mig är det allra bästa! Kommer bli något annorlunda när vi flyttat ut till huset eftersom jag då kommer att få planera om träningen lite och lägga styrkan senare på dagen. Det känns faktiskt inte som något problem överhuvudtaget då jag anser att förändringar är bra för att bryta gamla invanda rutiner och hitta nya vägar! Måste erkänna att först skrämde detta mig lite, men som jag ser det så vinner jag så otroligt mycket mer av att få bo med min älskade familj i ett drömhus så avståndet in till gym och stan och annat får mindre betydelse! Man måste våga för att vinna!

Tillbaka till morgonens spinningpass. Trodde jag skulle vara seg, eftersom sömnen inte varit den bästa de senaste dagarna. Åter igen blev jag överaskad av kroppen som kändes pigg och samarbetsvillig. Testade att köra lite tuffa tempo-intervaller vilket var hur kul som helst och riktigt jobbigt! Tack alla underbara kunder som var där i dag och "lyfte taket"! Energin räckte dessutom till att köra två övningar rygg och två axlar innan jag cyklade hem från gymmet......med ett litet stopp på bageriet så klart. Lite tisdagslyx måste till ibland!

Jobb hemifrån i dag med förberedelser för nästa kostförläsning som jag ska hålla på universitetet om ett par veckor! Hoppas även jag hinner ut i solen en sväng i eftermiddag med dottern på någon lekplats! Kvällen kommer bestå av att packa flyttlådor, köpa färg, köpa lampor...finns hur mycket som helst att göra...!

Tror jag måste skriva en lång "To do list" innan jag börjar!

8 kommentarer:

 1. Tack för ett riktigt energikrävande pass i morse!

  SvaraRadera
 2. Hej Jenny! Håller helt klart med om att morgonen är bästa tiden att träna på :)

  Jag har en liten fundering.. vad är det du föreläser om och finns det möjlighet att gå på en va dina föreläsningar?

  Ha en fortsatt skön dag och lycka till med flytt och allt! Helt fantastiskt väder i Linköping dagen till ära!

  /Johanna

  SvaraRadera
 3. Tack för en bra föreläsning om kost på Hälsuniversitete...

  /Patricia

  SvaraRadera
 4. Åh...jag vill också gå på kostföreläsning! Kom till göteborg :)

  SvaraRadera
 5. Har kört en del morgonlöpning under vintern.
  Blev så mycket piggare på förmiddagarna efter att jag tränat på morgonen.
  Trots det har jag svårt att få in rutin på det =/

  SvaraRadera
 6. Tänk vad kul med alla nya löpturer se ngt nytt.

  SvaraRadera
 7. Härligt med hus! Du kommer in i de nya rutinerna fort, får man också möjlighet att skapa sig nya rutiner och prioriteirngar!

  SvaraRadera
 8. Älskar också morgonträning, men håller med om att det är värt ALLT att få bo där man trivs bäst med sin familj. Träningen kan man alltid planera in och anpassa efter det.

  SvaraRadera