fredag 1 april 2011

Energi till tusen


Svettigt efter passet i morse,omklädningsrummet på gymmet.

Startade med styrketräning i gymmet denna morgon(som varje fredag),i dag blev det ryggen och biceps som fick känna på lite vikter. Helt ok pass, därefter spinning 30 minuter. Öppnade hårt från start och jag tror dom flesta var rätt möra i benen efteråt. Jag fick med det mesta under de där 30 korta, men intensiva minuterna då gäller att utnyttja varenda minut maximalt och det gjorde vi i dag!

Kände mig fortfarande pigg efter spinningen så jag avslutade med att trampa på en så kallad arctrainer i 20 minuter. Tungt och långsamt med hög belastning för att ge rumpan en omgång.

Kände mig riktigt nöjd efteråt och eftersom jag jobbar hemifrån resten av dagen så cyklade jag förbi mitt favoritbageri och köpte goda surdegsbröd till frukosten. Min favorit är inte de grövsta bröden, faktiskt tvärtom det mest ljusa som är bakat med vetesurdeg och är sådär lagom segt och med en underbar skorpa som bara går att få i en stenugn.....jag njöt av varenda tugga....!


Nu gäller det att planera resten av dagen för fredag betyder såklart lite extra festligt på kvällen....just nu är jag mest sugen på riktigt salta lakritsfiskar(tror i och för sig inte det duger som fredagsgott för mannen)så kanske ska jag baka en riktigt god paj! Fast det ena behöver inte utesluta det andra eller hur?

2 kommentarer:

 1. Njut av energin.
  Själv känner jag mig mest trött just nu.
  Hade inget saltlakrits hemma men salta popkorn fungerade oxå.
  Trevlig helg.
  kram

  SvaraRadera
 2. Vad är arctrainer för något?

  SvaraRadera