torsdag 21 april 2011

Morgonnjutning!

Passade på att cykla upp till skogen och ta en kort morgonpromenad på 45 minuter i morse! Underbart härligt med solens varma strålar!

Helgen som kommer blir hektisk med flytt till huset, mera shopping av nya saker till huset, instruera ett antal spiningpass och mycket mera! Vi räknar med att kunna bo i huset från och med söndag, men det är mycket kvar....att fixa. Tur att vi får hjälp av familj och vänner. Jag riktigt längtar efter frukostar ute på altanen och mysiga grillkvällar! Sådant som vi bara kunnat njuta av vid sommarhuset tidigare.....

I dag står mitt favoritpass på tur nämligen lunchspinningen-hoppas det kommer ett gäng trots att vädret verkligen bjuder på varma grader i dag! Innan passet ska jag även utsätta axlar och triceps för lite vikter i gymmet!

2 kommentarer:

  1. Hur går det med löpningen då Jenny!?! Nu är all is borta och vitsipporna frågade mig igår vart du tagit vägen ;)

    SvaraRadera
  2. John: Med min härligt stora mage så ligger löpningen vilande till i sensommar och höst! Känns inte bra att springa med gravidmage så just nu ligger fokus på spinning, promenader och styrka. Men var så säker i höst blir det mer spring igen!:)

    SvaraRadera