torsdag 7 april 2011

Fullt ös.......

Hjälp....nu gäller det att ta en sak i taget! Just nu har jag en massa roliga och tuffa projekt framför mig! Det är inte alltid så lätt att vara egenföretagare, MEN kul!
Dessutom har vi ett flyttlass som beräknas gå om två veckor i påskhelgen, en resa till cypern i slutet av maj, en jämn födelsedag som såklart ska firas på bästa möjliga vis, föreläsningar som ska förberedas och en massa annat. Då ska jag även hinna ta hand om familjen, vara en trevlig fru:) och sköta om mig själv!

Gissar på att det blir sömnen som kommer få krympa lite. Med en 4-åring som är vaken till 20.00 om kvällarna så blir det till att jobba efter det.....problemet är ju bara att jag verkligen behöver min sömn...gärna 7 timmar annars blir jag inte så trevlig....

För att börja med dagen i dag så är det lunchspinning som gäller samt en snabb styrka därefter om jag hinner, sedan hem för att duscha och äta lunch och därefer jobba(i dag på hemmaplan). Hämtning på dagis, lek och pannkakslagning till middag, läggning av prinsessan.....jobba.....

Dessutom har jag mycket i huvudet just nu som rör...byte av dagis pga flytten, om vi har tid att resa till cypern(resan har varit bokad sedan länge innan vi visste att jag är gravid och innan vi köpte hus), inköp till huset. Det är en hel del att tänka på vid en flytt och just nu känner jag inte att jag har full kontroll och då blir allt lite rörigt. Gäller väl att ta en sak i taget antar jag!

Träning brukar fungera bra för att få ordning i huvudet eller hur?

7 kommentarer:

 1. Vilka grejer! Det blir lite lättare att orka när det är roliga saker :)

  SvaraRadera
 2. Försök ta de lite lugnt också Jenny. Man blir ju nästan lite orolig för dig med stora magen och allt ;)

  Hoppas att du får ihop pusslet :)

  SvaraRadera
 3. Jag älskar dessa perioder som är fulla med en massa saker att göra och som är roliga att göra. Får man bara sova hyfsat pallar man det mesta.

  SvaraRadera
 4. Träning är bra för det mesta!

  SvaraRadera
 5. Träning brukar lösa det mesta! Men så många roliga saker på en och samma gång! Försök att njut och låt dig inte stressas. Det kommer att ordna sig :)

  SvaraRadera
 6. Men lugn älskling (det är jag din man)... Jag har ju redan sagt att jag fixar allt...

  Nu är klockan snart 19 och nu får jag stänga av datorn och komma hem till er alla.

  SvaraRadera
 7. Full fart, men bara roliga saker ju!
  Härligt med Cypern, då får du ju lite avkoppling, perfekt efter flytten ju.

  SvaraRadera