söndag 3 april 2011

Oj....mina ben!


Kvällens spinningklass blev riktigt skön på ett grymt jobbigt sätt! Jag hade som vanligt inte någon plan innan för hur passet skulle se ut mer än att jag ville bjuda på ett riktigt djäkla(förlåt mig språket nu)skitjobbigt pass! Jag hoppas och tror att det blev precis så....!?

Efter en lång dag på Ikea(som för övrigt var ett riktigt test för mig....då det var FÖR mycket folk som nös och hostade överallt....suck..!) Att folk inte kan växa upp och lära sig att hålla för munnen? Vi fick i varje fall en hel del uträttat så det kändes toppen trots att vi fick blodsocker fall innan vi var hemma och lunchen stod på bordet!

En rejäl energi-dipp efter maten gjorde att jag faktiskt(händer i stort sätt aldrig annars)la mig på sängen för att sova en timme och ladda inför kvällen. Tydligen helt rätt för mig idag då alla krafterna återvände och jag kände mig stark i kroppen igen!

Efter spinningen orkade jag dessutom med två övningar för biceps och två för axlarna på 15 minuter. Helt ok och skön känsla i kroppen! Cyklade hem i skönt lätt vår-regn nöjd och glad och riktigt skönt trött i kroppen!

Kvällen kommer bjuda på en massa påfyllnad i form av mat så klart, men också lite mys i soffan hoppas jag så alla batterierna är laddade inför den nya veckan som kommer snart!

5 kommentarer:

 1. Att lära sig hålla för munnen med armen istället för med handen är något jag önskar folk kunde lära sig. Har bla en kollega som nyser i handen och sedan glatt fortsätter att knappa på den gemensamma datorn. Mys väl :)

  SvaraRadera
 2. Härlig bild på dig!! Låter gott att vila lite på helgen, man har ju annars en förmåga att försöka hinna 1000 grejer:-)

  SvaraRadera
 3. Jag håller helt med dig, jag får panik på alla människor som bara hostar och nyser rakt ut!

  SvaraRadera
 4. Vad kul att läsa en blogg av gravid träningstjej, jag känner igen mig =) Älskar också löpning bland annat. Är själv i vecka 16 och det är så kul att se och läsa om fler som håller igång träningen, från många håll får man så märkliga kommentarer om man verkligen ska hålla på med träningen nu.. Trist!

  SvaraRadera
 5. På mitt gym finns det en snubbe som brukar springa på löpbandet. Han snyter sig i handen och harklar sig (typ snorloskharkling) en gång i minuten. Mindre trevligt kan jag säga...

  SvaraRadera