onsdag 11 maj 2011

Bra start


Vaknade tidigt och tog mig ut i skogen på en härlig morgonpromenad innan frukost. Underbart och nästan själv i spåret. Använder de här stunderna för mig själv med att planera dagen och fundera över viktiga saker och samtidigt ge mig själv en riktigt bra start på dagen. I dag är jag hemma med min kära lilla dotter då dagis är stängt så dagen blir full av olika aktiviteter. Kvällen kommer avslutas med att jag kör en spinningklass....en bra dag helt enkelt!

3 kommentarer:

  1. Tror att jag såg din dotter i studsmattan när jag lämnade Noel i morse :) Har ni kvar dagis i stan? Njut av dagen i solen så ses vi i kväll!

    SvaraRadera
  2. Skönt att någon fick en bra start på dagen! Hehe.... själv sitter jag här och morrar över sega ben och utebliven löpning. Hade jag inte haft pump samtidigt som din spinn så hade jag kommit och gjort er sällis!

    SvaraRadera
  3. Tack för ett toppenpass, du hade nog rätt när du sa att vi slet som om vi tränat i 75 minuter. Älskar de där 20 sekundersintervallerna och dina sega bakar blandat med raksträckor. Tack för att du får en att slita på även fast tröttheten finns där, du lockar alltid fram extra ork med ditt peppande! :)
    /Frida

    SvaraRadera