söndag 1 maj 2011

Morgonpromenad


Morgonens mage!

Startade söndagmorgonen med en tidig rask promenad på en timme innan resten av familjen vaknat. Vaknade redan vid 05.30 och kände mig pigg så på med kläderna och ut i friska luften och kallt var det....ca 2 grader bara! Jag som trodde det var vår!?

I kväll ser jag fram emot min söndagsklass spinning och dessutom lite styrka efteråt är tanken. Upplägget på spinningklassen blir en hel del backe med tempoändringar i intervallform samt lite kortare sittande sprintar som har blivit en klar favorit hos mig och(tror kunderna gillar det med!?).

Sakta men säkert börjar jag vänja mig vid vårt nya boende och alla saker börja komma på plats, men helt färdig blir man nog aldrig...Mitt största bekymmer just nu är att hitta skog att utforska, skog finns det med frågan är var jag hittar trevliga vägar och stigar. Där vi bodde tidigare var jag extremt bortskämd med att ha nära till ett helt ok löparspår och en lite längre bit bort ett toppen-spår.

Grymt sugen på blodpudding i dag så den lunchen är given med tillbehör som avocado, keso och oliver....bästa att ge kroppen det den vill ha!

3 kommentarer:

  1. Vilken härlig start!

    SvaraRadera
  2. Bara för det har vi prcis käkat blodpudding:)

    SvaraRadera
  3. Äter inte något från gris eller nöt längre men Blodpudding är typ en av de maträtter som jag saknar :)

    SvaraRadera