fredag 6 maj 2011

Energi-boost

Som natt och dag kan passet i går och idag beskrivas kortfattat. I går hade jag grymt sega och icke-pigga ben för att i morse ha förvandlats till ett par ben med energi som aldrig ville ta slut. Helt otoligt vad dagsformen kan variera under en graviditet!

Vaknade som vanligt tidigt och tog en första liten frukost innan det var dags att köra in till gymmet. Inleddde med två riktigt bra övningar för rygg samt två axelövningar. Därefter 30 minuter spinning-finns några väl valda ord som beskriver passet i dag: Energi-svett-äkta glädje!

Eftersom jag hade tid hos min barnmorska i dag kl 10.00 så passade jag på att fortsätta min träning lite längre än vanligt. Hoppade upp på en Arc-trainer i 25 minuter för att trampa lite. Dusch på gymmet och sedan frukost nummer två på det så var jag redo för att fortsätta dagen med en promenad bort till barnmorskan. Alltid lika spännnade att komma dit och ta proverna som ska tas och lyssna på lillens hjärta samt mäta magen. Nu när jag är i v 28 så blir det tätare besök för att ha koll på allt. Alla värden på proverna såg toppen ut och magen växer så det knakar och lillens hjärta slår så fint. Känns så bra och veckorna bara rullar på....och jag är så otroligt tacksam över att jag fortfarande kan träna på och må så bra som jag gör. Kanske min kära man har lite att anmärka på angående mitt humör som kan svänga en hel del och lite trötthet på kvällarna, men som han brukar säga till mig,
-Bara att gilla läget, älskling!

Jag ser fram emot en solig och varm helg med husfix, träning och umgänge med familj och vänner!

3 kommentarer:

  1. Shit vad tiden går, snart är bebben ute :)

    SvaraRadera
  2. Vad härligt att du och bebisen mår så bra! Så kul att läsa din blogg, man blir så positiv :)

    SvaraRadera
  3. Shit vad tiden går fort! Snart kommer han ut :) Och om humöret, han är smart din karl, det är ju bara att gilla läget! Snart kommer ju guldklimp nr 2, värt alla humörssvängningar i världen!

    SvaraRadera