fredag 10 september 2010

Dubbelt upp


Finns inga skor jag gillar mer än dessa!

Jag dubblade i dag. Jag hann med en energigivande återhämtningslöpning på min lunchtimme. Helt underbart att komma ut, andas och syresätta varenda cell i kroppen. Tanken var att det skulle gå lugnt och att jag skulle ligga på en låg ansträngningsnivå och puls. Lyckades jag?
Ja, faktiskt. Första kilometern var ganska vidrig för att vara helt ärlig, men sedan släppte det och jag kom in i en skön andning och jag bara lät benen göra sitt utan att tänka, känna efter eller fundera över känslan i kroppen. Det blev ca 9 km lite blandat underlag, men mestadels i skogen. Jag gillar verkligen den här typen av kravlösa löpning där jag bara kan springa och njuta!

5 kommentarer:

 1. Härligt! Snacka om att vara energiladdad för helgen nu, fredagsmys :)

  SvaraRadera
 2. Haha.. den pussen ser verkligen innerlig ut! ;-)
  Håller f.ö med om att dom är underbara!

  SvaraRadera
 3. De där kravlösa passen är underbara. Men de skulle inte vara lika kravlösa om vi inte tog i lite ibland - eller hur? Vilka rena skor du har förresten - de ser inte ut som de varit ute ;-)

  SvaraRadera
 4. Kör ett eget tufft pass på förmiddagen så garanterar jag att du inte är sugen på någon nummerlapp. ;-)Håller med anneliten. Snuskigt rena skor!! :-O

  SvaraRadera
 5. Sprang du idag ändå?? Tyckte jag såg dig men tänkte att jag såg fel eftersom du inte skulle springa.... men så kollade jag resultatlistan...
  Bra jobbat :)

  SvaraRadera