fredag 3 september 2010

Snyggt? Kanske inte, men sköna..Kompressionsstrumpor är helt enkelt så sköna, men snygga är dom inte precis!

Vad har ni för favorit-strumpor när ni springer?

8 kommentarer:

 1. Jag har kört med kompressionsstrumpor två gånger. Problemet är att det är så jäkla svårt att trä på dem!! :)

  SvaraRadera
 2. Kompressionsstrumporna är mina favoriter, dem jag tycker är bäst är faktiskt löplabbets! Klämmer åt ordentligt runt vaden, har ett par Nike med men dom tycker jag inte är lika bra fast "trampytan" på strumpan är väldigt skön! :)

  SvaraRadera
 3. Har precis börjat använda CEP och är helt frälst! Faktum är att jag dessutom tycker att det är rätt snyggt med de höga kompressionsstrumporna!

  SvaraRadera
 4. Värdighetsfaktorn är ju extremt låg, men visst känns det mycket bättre. Har man två par kan med fördel också lufsa runt i kompressionsstrumpor efter ett ansträngande pass. Ska helt klart testa löplabbets strumpor efter att ha läst Emilias kommentar.

  SvaraRadera
 5. Kompressionsstrumpor, helt klart.
  Först Löplabbets när jag springer, sedan apotekets helsexiga som återhämtning:-)

  SvaraRadera
 6. Kompressionsstrumpor en solklar favorit. Men oftast springer jag med så korta strumpor som möjligt, men vill man lyxa till det är det kompressionsstrumporna som kommer fram, och de har jag alltid på tävling. Vet inte om de har ngn effekt, men placebo effekten ska inte underskattas.

  SvaraRadera
 7. Vanliga strumpor men på flygturer, vid mycket gående/stående är de ljuvliga!

  SvaraRadera
 8. Alla sorter! Ibland kompressionsstrumpor och ibland korta. Men alltid löpstrumpor och aldrig vanliga bomullsstrumpor. Sånt som funkade utmärkt för ett par år sen skulle jag aldrig få för mig att springa i längre :)

  SvaraRadera