måndag 6 september 2010

Fokus på spinning denna vecka och ett trist beslut


Kanske inte den bästa planeringen denna veckan(med tanke på eventuell tävling på lördag), men jag ska instruera 4 spinning-pass. Egentligen var det bara tre egna klasser denna vecka, men det är klart jag ställer upp och hjälper en kollega som blivit sjuk.

Jag har varit osäker på om jag ska springa i Stockholm på lördag eller inte och nu har jag äntligen kommit fram till ett beslut som känns trist, men ändå som rätt beslut. Jag vågar helt enkelt inte chansa med knät. Jag känner mig i väldigt bra form just nu så det känns självklart trist, samtidigt så vill jag inte riskera något med knät. Jag har även konsulterat min sjukgymnast och han är inne på samma spår. Troligen skulle jag kunna springa loppet, men frågan är hur det skulle kännas efteråt. Ingen som vet, men inte värt en chansning. Jag och mannen kommer ändå åka till Stockholm och heja på alla andra som ska springa. Finns en hel del av er därute som ska springa vet jag, jag kommer att heja på er alla!

5 kommentarer:

 1. Jag tror helt klart att du tar ett riktigt beslut. Det är ju kanske inte så kul ifall knät blir sämre och du blir borta från löpningen helt. Lycka till med spinningen! Fint att du ställer upp för kollegan :).

  SvaraRadera
 2. Låter som ett klokt och välövervägt beslut att inte springa tävling med halvkasst knä. Är man tävlingsmänniska är det i princip omöjligt att inte ge gärnet när starskottet väl går!!
  Det kommer fler tillfällen och formtoppar:)

  SvaraRadera
 3. Det låter mycket klokt. Jag har haft knäproblem hela sommaren, och det är inte roligt. Inte värt att riskera en skada för att springa en tävling om du frågar mig.

  Ta nästa tävling när du kan köra för fullt istället!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker också att det låter som ett klokt beslut. MEN jag förstår att du tycker att det är trist. Det kommer fler tävlingar och det är helt ok att stå och titta på också.

  SvaraRadera
 5. Tråkigt att du inte kan springa till helgen! Men det är nog rätt beslut om det inte känns bra i knät. Det kommer alltid fler tävlingar...

  SvaraRadera