fredag 24 september 2010

Jag bara måste ha....


Finns att köpa i två olika sorter, Creamy och Chrunchy. Jag har än så länge bara testat Creamy.

Jag erkänner, jag har blivit helt såld på jordnötssmör. Inte vilket jordnötssmör som helst. Det måste vara just denna sort. Jag har den i de där numera välkända Colting-pannkakorna, tillsammans med stekt kyckling, på bröd och på sked rätt in i munnen.

Kanske inte världens nyttigaste, men gott för själen och det värderar jag högt!

Prova ni också, men som sagt det måste vara rätt sort!

9 kommentarer:

 1. Åh, jag älskar det där jordnötssmöret! Köper alltid crunchy, brukar använda det i mat också, kyckling, kokosmjölk, grönsaker och en ganska rejäl klick, underbart!!

  SvaraRadera
 2. Har köpt idag, men hittade inte "rätt" sort. Får se om det funkar...hoppas det hjälper mot knästrul! :-)

  SvaraRadera
 3. Crunchy har jag inte testat heller; tror de bara har creamy varianten. Då håller jag mig till detta märke om det är det bästa; är enda märket jag testat måste jag erkänna (förutom då de gånger jag ätit jordnötssmör som varit i småförpackningar på bjudfrukostar osv.)

  SvaraRadera
 4. Jag får med pippi på olika saker. En del har jag alltid cravings efter. Typ bröd. Och en särskild sort av vegobiff. Jordnötssmör är smarrigt men jag gillar faktiskt sesampasta bättre! Har du fått hjälp med knät? verkar som om du ändå kan kuta? (P.s. Vi har RSS flöde nu)

  SvaraRadera
 5. Vilket sammanträffande! Köpte en sån burk för första ggn i går! jag älskar jordnötssmör, men köper det sällan av någon anledning. Förut brukade jag köra på Kung Markattas, eller göra eget (är ju bara att mixa jordnötter), men det går lite i perioder. Men så såg jag den där burken i går och kunde inte låta bli. Har inte hunnit smaka än, men det bådar ju gott :)

  SvaraRadera
 6. Hejsan Jenny!
  Japp det stämmer att det var mig du köpte compressionstrumporna av:) Tyckte att jag kände igen dig men vågade inte riktigt chansa på om det var du eller inte. Trevlig läsning hos dig med! La till dig i min blogg-lista:) Trevlig helg

  SvaraRadera
 7. Jag har bara testat crunchy. Mums! Kung Markatta är rätt gott också - båda funkar kanon i smoothies :)

  SvaraRadera
 8. Jag brukar också alltid ha just den där sorten av jordnötssmör hemma. Jag älskar också den!!! Min favorit är att ha jordnötssmöret på knäckebröd tillsammans med skivad banan. De e gott det!

  SvaraRadera
 9. Crunchy är godast! Och bäst med sked rakt i munnen. En halv burk går snabbt ner. Det är väl nyttigt? Har hört att man kan överleva på jordnötssmör och vatten!

  SvaraRadera