lördag 18 september 2010

Gymråtta


I dag var jag riktigt sugen på att köra ett hårt, hårt, hårt styrkepass i gymmet! Från det att jag lämnade lägenheten så hade jag 60 minuter på mig att ta mig till gymmet, träna och sedan ta mig hem igen. Precis så som jag vill ha det, jag är som mest effektiv i gymmet med begränsad tid! I dag fick ryggen slita samt triceps. Jag verkligen älskar styrketräningen då den gör mig stark och på köpet får jag bättre hållning. Nu ska jag under en period testa att köra med lite tyngre vikter än jag gjort tidigare. Ska bli spännande och se vad resultatet kommer att bli!

Några av er har frågat hur jag hinner med träning, jobb, plugg, familj och diverse andra aktiviteter. Alltså, det är inte svårt om man som jag har en väldigt förstående man som dessutom själv tränar. Vi låter varandra få den viktiga tiden till att träna, ännu viktigare är just detta efter att vi fick vår dotter. Självklart måste man vara beredd på att styra om och ändra på tänkta träningspass ibland, men för det mesta fungerar allt väldigt bra!

Styrketräningen lägger jag oftast tidigt på morgonen, 06.30 innan jobb och skola. Löpningen hamnar på kvällen och ibland har jag möjlighet att köra ett löppass på lunchen. Jag jobbar dessutom som instruktör och kör tre spinningpass i veckan så det planeras också in så logistiken fungerar här hemma. Mycket handlar om att prioritera!

Väljer jag bort något till förmån för att få träna?
Nej absolut inte! Däremot så tittar vi inte speciellt mycket på tv och bara det gör att flera timmar blir fria på kvällarna! Tv:n är nog den mest tids-slukande uppfinning som finns(även datorn såklart)!

Nu blir det återhämtning för benen hela dagen och i morgon planerar jag för en långlöpning!(kanske blir det tidigt innan resten av familjen vaknat).

2 kommentarer:

  1. Instämmer i allt du skrev. Skulle man tänka på aatt man inte hinner så hinner man inte. Dessutom mår man bra som morsa att träna. TV:n skulle jag förmodligen kunna vara utan.

    SvaraRadera