onsdag 29 september 2010

Kortis på lunchenSkönt att i bland hinna ut på lunchen en sväng och springa en riktig"kortis" på bara 5 km. Kändes nästan som att det skulle ta längre tid att byta om till löparkläderna än att springa de där 5 km.

MEN all träning som blir av är värdefull oavsett längd så i dag var faktiskt dessa 5 km helt perfekt för mig. Jag fick lite genomblödning i musklerna som känns lite stela efter de senaste dagarnas spinningpass, andas underbar syrerik höstluft, sol och en massa ny energi som kommer att hålla i sig resten av dagen!

I kväll ska jag försöka yoga lite här hemma, skriver det här så jag inte kan smita undan. Jag har kanske blivit lite smidigare och mindre stel, men så fort jag kör mycket spinning så måste jag stretcha så mycket mer. Så i kväll(om tiden finns......just det-jag ska ta mig tid till detta)så ska YOGA-mattan fram ur gömstället i garderoben!

4 kommentarer:

 1. Jag behöver också tvinga mig till lite yoga ibland. Varför glömmer man så snabbt hur skönt det är efter ett yogapass?! :)

  SvaraRadera
 2. Jag måste också yoga, vilket härligt litet löppass du fick till i dag!

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga bilder! Det ser nästan vårigt ut :)

  SvaraRadera
 4. SV: halvmaran i Göteborg går 9 oktober. Egentligen är det göteborgs marathon men man kan välja att springa halva sträckan, det är ganska många som gör det. En flack vändbana utmed gamla säröbanan som går precis vid havet. Superfint! Kom och spring :) Det brukar inte vara så jättemycket starter så det blir ingen trängsel men å andra sidan inte så mycket draghjälp heller. Kolla inte www.solvikingarna.se, där kan man kolla startlista och anmäla sig om man vill!

  SvaraRadera