tisdag 28 september 2010

En massa energi!

En dag som går undan i ett högt tempo med en hel del transport sträckor fram och tillbaka från skolan och hem till gymmet för att instruera en lunchklass spinning. Jag tycker att det är guld värt att få sig ett "break" mitt på dagen för en energigivande träning.

Det handlar inte bara om att variera typ av träning utan det är rätt bra att även variera vilka tider man tränar på(överaska kroppen lite)! Lunchspinningen är väl inte den mest välbesökta klass som jag har precis- i dag endast 7 kunder!
MEN som jag brukar säga till kunderna " spelar ingen roll hur många vi är-vi ska ändå köra lika hårt som om vi vore dubbelt så många".

Gårdagens spinningklass bestod av intervaller så i dag var det dags för mer styrka för benen genom back-träning. Benen svarade bra och de 45 minuterna gick väldigt snabbt! Hoppas kunderna kände detsamma!

Svårigheten med att instruera är att verkligen få kunderna att pressa sig det där lilla extra, som i längden ger de stora resultaten!

1 kommentar:

  1. Brukar också försöka hinna med ett pass på lunchen i bland. Den energin man har sedan till reaten av dagen är guld värd. För övrigt har du en grymt inspirerande blogg, tack!

    SvaraRadera