lördag 4 september 2010

Ingen träning i dagVila står på programmet i dag. Total vila från träningsrelaterade aktiviteter. Barnkalas är det som står närmast på programmet och därefter senare i kväll har jag tänkt bjuda min kära man här hemma på en lite lyxigare lördag-middag!

För övrigt så funderar jag en hel del på nästa lördag då Stockholm Halvmarathon är. Ska jag eller ska jag inte? Fruktansvärt svårt att avgöra när jag vill en sak så otroligt mycket, men samtidigt vill jag inte förstöra höstens och vinterns löpträning pga ett lopp! Det är slemsäcken på knät som kanske sätter stopp för mitt deltagande. Som sjukgymnasten sa till mig "du har inte ont av den så antagligen fixar du att springa loppet, MEN frågan är hur det känns efteråt?"

Kan tyckas larvigt kanske att hålla på och vela fram och tillbaka, men fler av er har antagligen varit i en liknande situation?!

Jag är tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna så att bara vara med och jogga runt...fungerar inte(så ärlig mot mig själv är jag). Ska jag vara med och springa då kommer jag köra hårt.

Jag kommer nog att fortsätta att grubbla lite, men inte just nu för nu är det lördag, härligt väder och en massa skoj på programmet!

3 kommentarer:

 1. Forstar att du ar sugen pa Stockholm halvmarathon! Det ar svart att avsta om du inte kanner dig skadad just nu... svart att avgora. Hoppas du kan fatta ratt beslut!!

  SvaraRadera
 2. Frågan är väl egentligen om du ska springa Lidingö eller inte? Ska du köra Lidingö så är det ju dumt att chansa med ett lopp 2 veckor innan tycker jag.

  Jättesnygga brillor förresten! :)

  SvaraRadera
 3. Har du ont/är besvärad av slemsäcken? Skippa i så fall! Ett lopp kommer säkerligen inte att göra det hela bättre. jag hade satsat på LL.

  SvaraRadera