tisdag 7 september 2010

Något lite annorlunda


På väg till andra uppdrag i icke träningkläder

Förutom träning så är matlagning och bakning ett stort intresse hos mig. Jag älskar att experimentera i köket med olika nya bröd och maträtter. I går var jag igång i köket igen. Testade att använda mitt underbart goda jordnötssmör när jag stekte kyckling. Helt otroligt gott och tillsammans med lite blandade grönsaker och bulgur blev det en riktig "hit". Testa nästa gång ni steker kyckling att först steka på den i olja för att sedan tillsätta några skedar med jordnötssmör(man måste ta rätt mycket så att smaken verkligen kommer fram).

Spinningen i går kväll kändes riktigt bra. Jag har ett grymt flyt nu flåsmässigt, känns som att jag kan pressa mig riktigt hårt och stanna kvar på den nivån under lång tid-underbar känsla! Det finns ett rätt bra uttryck som passar in på mina spinningklasser: Våga-plåga-utmana.

Nu jobb och plugg sedan blir det att ladda om för en lunchklass spinning. Bara en 45 minuter lång klass, men garanterat intensiv och utmanande!

3 kommentarer:

  1. Haha, låter som ett tufft motto! :)

    SvaraRadera
  2. Det mottot gillar jag skarpt! Kanske jag ska ta mig friheten att låna till kvällens intensivspinning :)

    SvaraRadera
  3. Åhh nu blev jag hungrig :), verkligen super bra och enkelt tips. Det ska jag absoult testa nästa gång jag lagar kyckling!

    SvaraRadera