onsdag 15 september 2010

Hur kunde jag missa igen!

Missade Sverige Springer i går igen...! Tur att det går att titta på i efterhand via datorn om man missar det!
I gårdagens avsnitt var det ett riktigt långt repotage om Stockholm Halvmarathon och jag lyckades vara med vid två tillfällen och även mannen skymtade i bild. Är man tv-kändis nu? :) Knappast!
I kväll instruerar jag spinning igen så löpningen får antagligen vänta till i morgon. Nu börjar jag bli riktigt sugen på att snöra på mig löparskorna och ge mig ut. Jag ska försöka hålla mig i dag......
Just det, såg att man bör anmäla sig till Göteborgsvarvet innan den 30/9, eftersom anmälningsavgiften höjs efter det datumet. Dags att anmäla sig alltså! Fler som ska springa i Göteborg nästa år?

8 kommentarer:

 1. Missade också sverige springer... Ska kolla på nätet och hålla utkik efter dig!

  SvaraRadera
 2. julle: Titta efter en rosa tröja, man ser mig bakifrån stå och hänga på staketet när Isabella blir intervjuad innan starten. Man ser mig även springa förbi när starten går.......men det är microsekunder det handlar om så....ha ha ha :)

  SvaraRadera
 3. Äsch, jag missade också! Jag som längtat ända sen i lördags! Alltid kul när det handlar om sånt man själv varit med om! Kul att du fastnade på bild, jag ska spana efter dig ikväll.

  Någon göteborg blir det inte nästa år, klantisarna har ju lagt varvet och maran med bara en veckas mellanrum och nästa år är det mara-dags :)

  SvaraRadera
 4. Jag såg dina flätor susa förbi i starten! :)
  Det var väl du som höll ganska långt åt höger mot staketet?

  SvaraRadera
 5. Anna:Just det du ska väl springa Maran ja?!
  Daniel: Thats me!

  SvaraRadera
 6. Tänk att man alltid missar alla program som man verkligen vill se. Efter detta inlägg kan man väl konstatera att man kanske inte blir kändis av att medverka då det är brist på tittare :).

  SvaraRadera
 7. Jag skall springa!!
  Kanske inte så förvånande i och för sig :) Jag missade också programmet igår för vi hade träning, men jag skall kolla idag istället och då skall jag spana efter dig!

  SvaraRadera
 8. Inte Varvet, utan Sthlm Marathon. Lycka till på Lidingö!

  SvaraRadera