onsdag 15 september 2010

Helt slut


Helt slut efter spinningpasset i kväll, men glad och nöjd!(bilden togs innan passet...:))

Instruerade en 60 minuter spinningklass i kväll och jag tog helt slut...! Jag kan aldrig ta det lugnt när jag instruerar, pressar mig själv till max. Säkerligen en rätt bra egenskap, men i bland önskar jag att jag skulle kunna "lugna" ner mig lite. MEN det är väl sådan jag är, jag menar jag skulle aldrig någonsin sitta och mes-köra på cykeln när jag har en massa kunder omkring mig som vill bli inspirerade av en instruktör som verkligen tar i!
Dessutom är min tävlingsinstinkt rätt stark även när det gäller en stillastående cykel i en spinningsal....rätt knasigt egentligen!
Hur som helst så blev det ett riktigt bra pass med många backar och uthållighetsträning istället för intervaller. Efter dusch och kvällsmat så kommer jag nu inta soffläge och fortsätta fylla på med mer vatten och såklart en massa nötter(smått beroende av cashewnöter.....lite lätt rostade i stekpannan...mums!)
Håll koll på bloggen i morgon då jag kommer lägga ut ett recept på underbara pannkakor med blåbär och banan som jag experimenterade fram i dag till mellanmål.

1 kommentar:

  1. Väntar med spänning på pannkaksreceptet! Det låter så gott så jag har redan bokat in pannkakorna efter kvällens dubbla spinningpass! Hoppas receptet kommer innan dess :)

    SvaraRadera