söndag 10 oktober 2010

Härliga söndag


Så där ja, då var helgens andra lite längre pass avklarat. Benen har känts lite sega ett par dagar nu så jag tänkte att dagens löpning fick bli lugn och lite längre i stället för att försöka få upp farten. Kändes riktigt skönt att bara gå utanför dörren och inte ha en aning om vart eller hur långt jag skulle springa.

Jag brukar oftast bestämma innan vad det ska bli, men i dag fick kroppen och känslan bestämma. Tunga och lite stela ben till en början, men de släppte lite efter ett tag. Snabbt gick det verkligen inte, men jag sprang och njöt av omgivningen och planerade veckan som kommer. Inte helt fel att göra två saker samtidigt, effektivt är bara förnamnet! Efter ungefär 70 minuter började jag känna att nu är det dags att ta mig hem(då var jag bara 5 minuter hemifrån) så totalt i dag ca 75 minuter och jag landade på ca 16-17 km. Skön känsla i kroppen utan att vara speciellt ansträngd.

I veckan som kommer ska jag försöka jobba upp lite fart igen-är ju trots allt de där fartiga passen jag gillar bäst!

3 kommentarer:

  1. Dubbla långpass, vilken kanonhelg! Själv vilar jag med en lite ömmande feltrampad fot. Vill också ut och springa i det underbara höstvädret!

    SvaraRadera
  2. Anna: Hoppas foten blir bra snabbt!

    SvaraRadera
  3. Trevlig löpning Jenny! Jag tycker dessutom att det var en riktigt bra prestation. 16-17 km på 75 min är ju kanon! Hoppas du får en bra vecka!

    SvaraRadera