söndag 31 oktober 2010

Löparben


Söndagarna betyder vanligtvis ett lite längre löppass med fokus på uthållighet och lugnt och skönt tempo. Så även denna söndag.

Jag var lite senare iväg än vanligt och motivationen var lite sådär, men så fort jag kom utanför dörren så kom den där härliga känslan över mig igen. Jag måste erkänna att det inte var världens bästa pass, men jag höll mig inom en behaglig puls-zon och kunde under tiden jag sprang planera veckan som kommer. Tycker att de här lite långsammare löppassen är perfekt för att rensa hjärnan och göra upp planer eller kanske fundera ut nya skojiga upplägg på spinningpassen!

Lite summering av passet:

Distans: 17.5 km
Tid: 80 minuter
Underlag: Blandat
Medelpuls: 138
Maxpuls under passet: 148

Känslan i kroppen: Bra, men lite stela framsida lår

Den där yogan jag lovat mig själv att köra en gång i veckan.....har jag inte gjort!
Därför är det bättring på det så i kväll ska den där yoga-mattan fram...tror den har hamnat längst in i garderoben! Just det, jag har ju en spikmatta där inne också. Köpte en sådan när det var som mest i ropet, använde den ett par gånger och så hamnade den i garderoben. Kanske ska testa spikmattan också då!

2 kommentarer:

  1. Åh, långpass låter underbart i mina öron! Yoga också iofs, men det har jag redan avverkat ett pass idag :)

    Hoppas du får en skön stund med yoga och spikis! :)

    SvaraRadera
  2. Ett riktigt bra distanspass Jenny! Jag håller med om att dessa söndagspass oftast är ultimata då man vill låta tanken sväva fritt. Det blir lite "två flugor" av det hela.

    Angående dina redskap i garderoben, du har aldrig fått den tokiga idén att köra yoga på spikmattan? Kanske blir den nya inne-grejjen :).

    SvaraRadera