torsdag 5 augusti 2010


Bestämde mig för att sticka i väg på min lunch och köra ett lite snabbare distanspass på 10 km med mina alldeles nya älsklingar, Ds-trainer! Det kändes som att jag hittat hem igen, de är bara för underbara! Lätta, snabba och dessutom snygga! Kan knappast bli bättre. Jag har under den senaste tiden varit lite "otrogen" mot asics och testat bl a en Saucony-sko. Det går inte att komma ifrån att jag kommer fortsätta att vara en Ascis-löpare, allt annat är otänkbart! Nu har jag rätt många par löparskor att variera med och det är säkert bra, men min DS kommer nötas mycket framöver!
Distans: 10 km
Medelpuls:144
Tid: Blygsamma 46 minuter(det var rätt segt i benen trots lätta skor!)
Underlag: Terrängspår


Det blev även ett sent styrkepass i gymmet i dag. Jag var lite ofokuserad och körde faktiskt det jag kände för så det blev ett par övningar axlar, två övningar för triceps, ländrygg och dips samt lite funktionell träning för ryggen. Jag körde på utan någon egentlig vila mellan övningarna så svetten rann. Härligt och en skojig mix blev det! Att träna efter känsla är rätt kul i bland och att våga gå utanför de vanliga "ramarna"!

2 kommentarer:

  1. Mina rosa ds trainer börjar också ta slut nu, men jag får nog tåla mig till i vår innan jag får köpa nya :) Får satsa på lite mer dämpade skor nu när jag ska bli tung :)

    SvaraRadera
  2. Jag älskar att träna efter känsla! Jag skulle nog snarare behöva bli bättre på att träna efter schema :) Men det kommer väl en vacker dag det med kanske, när jag bestämmer mig för att bli lika snabb som du, hihi!

    SvaraRadera