tisdag 24 augusti 2010

Dags att klicka hem mer skor?


Kan man få för många löparskor? Tror faktiskt inte det. Jag har "bara" tre par att variera mellan och det är rätt lite. Nu börjar det bli dags att ersätta mina gamla Asics 2150 som jag har på lite längre distanspass mot den nya uppdaterade modellen inför hösten 2010. Jag har nästan uteslutit sprungit i mina favoriter Asics Ds-trainer vilket egentligen kanske inte är så bra då jag ska ha dom mest på korta distanser, intervallpass och tävlingar. Nästan beroendeframkallande att springa i så lätta, snabba och sköna skor!

Jag var på gymmet tidigt i morse för att köra bröst och biceps. Bröst tillhör inte min favoritmuskelgrupp, tycker det är svårt att få bra kontakt i bröstmusklerna. Trots det så är jag riktigt nöjd för jag kände mig stark och det är kul att super-seta bröst och biceps! Fortfarande väldigt lite folk på gymmet, men det är rätt skönt då jag verkligen kan köra på i mitt tempo och inte behöver jag vänta på upptagna hantlar eller maskiner heller!

Löpning är det som gäller i kväll. Jag lägger rätt mycket energi på att bli snabbare på milen just nu. Jag hade som mål innan sommaren på ett sub 40, men det verkar vara svårt i det terrängspåret jag springer. Jag tror att jag kanske skulle kunna gå under 40 minuter om jag har ett platt asfaltsspår. Det är väl kanske bara att försöka hitta en tävling på 10 km asfalt så kanske....? Har ni något tips om tävlingar i höst?

3 kommentarer:

 1. Hässelbyloppet 10e okt. Jag har inte sprungit det själv (men skulle gjort om jag inte varit gravid) men det ska vara en platt och snabb bana!

  SvaraRadera
 2. Jag tänkte också säga Hässelby. Där ska jag springa snabbt iaf! :)

  SvaraRadera
 3. Nääää älskling!
  Nu får det snart räcka med skor! Du har väl inte mitt kortnummer... eller?

  /Din man Marcus

  SvaraRadera