lördag 7 augusti 2010

Den viktiga bålstabiliteten

Vaknade tidigt i dag och kände mig riktig pigg. Fram med yoga-mattan och i gång med diverse core-övningar och bålstabilitet. Har ett program på ca 30 minuter som jag kör igenom. Kändes riktigt bra och jag efter passet får jag känslan av att hela mittpartiet på kroppen liksom stärkts upp-bra start!

Nu vaknar nog snart de övriga här hemma så nu blir det till att fixa en riktigt lyxig lördags-frukost med pannkakor och annat gott!

4 kommentarer:

 1. Hoppas ni får en supermysig lördag!!

  SvaraRadera
 2. Åh vilken bra start!
  Har du gjort programmet själv eller har du "fått/tagit" det någonstans ifrån? Jag skulle verkligen behöva något liknande också för att stärka upp bålen. 30 minuter är ju dessutom kort och koncist, perfekt start på dagen om man vill det ju!

  Hoppas nu får en mysig lördag!

  SvaraRadera
 3. Madde, fitnesscoachen: Tack och ha en mysig lördag du med!
  Karin: Jag har gått instruktörsutbilning i core så jag har en hel del 30 minutersprogram....fixade och klara! Men det är efter ett färdigt koncept som man byter en gång var tredje månad. Ha en toppen-lördag!

  SvaraRadera
 4. Jag fick inga pankakor...
  Yoghurt med mysslie, mackor, massor av körsbärstomater, en kanna kaffe och mycket skratt blev det till frukost. Men inga pankakor! Hoppas att jag får pankakorna imorgon av min kära fru!

  /Marcus (Jennys man)

  SvaraRadera