tisdag 24 augusti 2010

Jag har yogat....!


Det är ett väldigt tjat om den där yogan, men i kväll blev det faktiskt några yogaövningar. Några solhälsningar, några hundar och lite annat som jag inte kan namnet på. Stel som en pinne är jag och jag får ibland höra från mannen här hemma att jag går som en "karl" inte så smickrande att höra direkt. Tydligen måste jag röra mer på höfterna och vicka mer på rumpan...!

Jag har i varje fall tagit tag i yogan nu och det känns bra. Jag ska bli vigare, rörligare och kroppen ska bli smidig så jag kan trycka på bra i löparspåren! Jag måste nog ge yogan några gånger innan jag fastnar för den, eftersom jag är så förbaskat stel så är det verkligen en pina att tänja ut musklerna. Hoppas jag kan få lite massage på mina sega och trötta benmuskler nu när jag varit så duktig och yogat!

1 kommentar:

  1. Bra Jenny! Verkar som vi har lite samma motstånd mot yoga. Jag väntar på att min kurs ska börja, för då blir det av. Men förstår inte vad som hindrar mig att rulla ut mattan hemma och göra i alla fall några solhälsningar.

    SvaraRadera