måndag 2 augusti 2010

Sko-shopping


Dags att "klicka" hem dessa underbara skor!

Vad har ni för favorit-skor?

9 kommentarer:

 1. Haha! Bra val av skor! Beställde exakt likadana i lördags. Blev det från Start Fitness? :)

  SvaraRadera
 2. John:Denna gången beställde jag via runnersstore, då jag behövde dom snabbt! Tror/hoppas det ska vara 24 timmars leverans! Dessutom rabatt 15 % eftersom jag är prenumerant på runners world.

  SvaraRadera
 3. Är det nya DS Trainers? I så fall är det mitt senaste köp också ;D

  SvaraRadera
 4. Jenny, du har hittat en superbra lättsko med en underbar löpkänsla. Synd bara att den slits ut så fort! Jag har själv börjat gå över allt mer på New Balance...

  /Patrik Lykta

  SvaraRadera
 5. Bara en fråga!
  På vilket gym instruerar du spinning och i vilken stad?

  /Patrik Lykta

  SvaraRadera
 6. Miranda: Tror det är nya färgen, men inte 100 på att det är den nya modellen för hösten. Jag var bara tvungen att ha ett par NU så jag kunde inte vänta, men å andra sidan slits dom ut rätt fort så jag måste väl köpa nytt om några månader igen :)
  Patrik: Slits fort gör tyvärr Ds-trainer, men det får man kanske räkna med då det är en lätt tränings/tävlingssko.
  Patrik: Jag instruerar på World Class i Linköping, hör av dig om du har vägarna förbi och vill vara med på ett pass!

  SvaraRadera
 7. Mina DS Trainers 14 höll faktiskt i 160 mil - överraskande bra. De nya i version 15 tycker jag faktiskt känns annorlunda, mera stumma bland annat, eller så är det bara så att jag tagit en mindre storlek 42,5 istället för väl rymliga 43,5 som jag hade i DS Trainer 14...bra skor är de ändå men de är inte lika solklar favorit längre, jag gillar mina lättviktare också Brooks ST 4 Racers, underbar tävlingssko som finns på Stadium

  SvaraRadera
 8. Staffan: Intressanta synpunkter på ds-trainer, då jag faktiskt upplevt detsamma, men jag provar en upplaga till av skorna så får vi sen....slet ut mina förra på 3 månader och längre än så vill man ju att skorna ska hålla!

  SvaraRadera
 9. Mina favoriter är solklart DS Trainer. Har ett par DS Trainer 14 nu. Tyvärr tycker jag hälkappan kan vara lite väl hård och ge ömma hälsenor. Har nu klippt ett en-centimetersjack bak på den ena. Skon håller ihop bra ändå, även om det kan ta emot att skära/klippa i fina skor.

  SvaraRadera